Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Utemöbler & utemiljö

Solskydd för alla uteplatser

1648 st produkter
Visar 24 av 1648 produkter
1
...
69

Hos oss på Chilli hittar du ett stort utbud av olika solskydd och de finns i en mängd olika utföranden, material och färger. Solskydden som vi erbjuder är otroligt funktionella och flexibla och har flera användningsområden. När det blåser extra mycket, vinden är kall eller det regnar är det perfekt att ha ett solskydd att kunna ta skydd med. För dig som vill skapa nödvändig skugga är solskydd ett givet val. Under kvällskvisten, eller när du bjuder över gästerna för en mysig middag, fungerar det utmärkt som ett tak. Beställ ditt solskydd redan idag och se fram emot en snabb och smidig hemleverans! 

Ett stort utbud av solskydd på Chilli

Chilli erbjuder gränslöst med produkter för utomhusbruk – allt för att din uteplats ska se fulländad ut. Njut av kvällssolen under ett solskydd i en loungesoffa eller under ett solsegel. Skapa en myshörna att spendera sena nätter i tillsammans med familj och vänner. Möjligheterna med ett solskydd är oändliga!
 

Hitta ett solskydd för din uteplats:


Välj att fräscha upp din uteplats med hjälp av ett solskydd. Det är ett enkelt sätt att förnya din uteplats på. Det höjer mysfaktorn och skapar en ombonad känsla på din uteplats. Vi på Chilli erbjuder solskydd i olika designer och storlekar. Det lyfter din uteplats på ett exklusivt, men minimalistiskt sätt. De olika solskydden finns i färger som vit, beige, grå och svart.

Det som är tacksamt med våra solskydd är att de underlättar inredningen av din uteplats. Du kan ha ett enda solskydd som utgångspunkt och sedan välja resterande inredning utifrån det. Inred din trädgård, altan eller uteplats med mjuka textilier och vildvuxna gröna växter i höga krukor som trendar. Använd rätt belysning och bygg en bas med naturnära färger, slingriga lampor och dramatiska detaljer. Gör din uteplats till en hängande tropisk trädgård och njut av din uteplats, oavsett om det är dagtid eller kvällstid. Välkommen till Chilli!