categoryTopBlock
Solskydd

Balkongskydd

48st produkter
Populära filtreringar

Balkongskydd billigt online hos Chilli

Hur sätter jag fast mitt balkongskydd?

Våra balkongskydd är väldigt enkla för dig att montera fast. Skärmen fästs enkelt med hjälp av de öljetter i aluminium som medföljer och även ett rep.

Skyddar balkongskyddet från solen?

Ja, det gör det. Våra billiga balkongskydd här på Chilli skyddar inte bara mot solen, utan även mot regn och vind. Så om det blåser ute kan du placera dig i hörnet och njuta av solen utan en massa blåst i ansiktet.

Hur högt täcker balkongskyddet?

Det kan bero lite på vilken modell du väljer att köpa. Men du kan räkna med mellan en till en och en halv meters täckning. Ofta när man sätter upp skydd på balkongen vill de flesta bara kunna sitta där utan att grannar och andra ser rakt in och beskådar allt man gör.

Hur mycket insynsskydd ger balkongskyddet?

De balkongskydd som vi erbjuder här på chilli.se ger ett fullgott skydd mot oönskad insyn från grannar och andra nyfikna förbipasserande. Det kan vara ganska så skönt att slippa ha grannen stirrandes rakt på en när det är dags för middag till exempel. Vi tillhandahåller flera olika och billiga insynsskydd här hos oss på Chilli. Du väljer helt enkelt den färg och det material som du tycker bäst om när det är dags för dig att köpa skydd till balkongen. Välj bland svart, naturvitt eller ett balkongskydd i exempelvis en modern, grå färg. Men du kan också välja ett av våra skydd för balkong i naturmaterialen vass eller bambu.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)