Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Solskydd

Markiser

942 st produkter
Visar 24 av 942 produkter
1
...
40

Populära filtreringar

Markiser billigt online hos Chilli

  • Smarta markiser - finns det?

    Den viktigaste funktionen för din markis är att skydda mot UV-strålar och måttlig vind. Men vad händer om det börja blåsa ordentligt och du har glömt veva in markisen? Köp en markis med vindsensor som ser till att stänga markisen automatiskt vid alltför stark vind. Vill du ha belysning under markisen på kvällen? Då kan du köpa en markis med energieffektiva och soldrivna LED-lampor. Hos oss på Chilli kan du köpa billiga markiser, som dessutom är intelligenta.
  • Hur hållbara är markiser?

    Din markis skall tåla sol och ruggigt väder. Markiser tillverkas av hållfasta polyestertyger som är belagda så att de tål vatten och inte bleks. För att tåla solljuset har tyget UV-skydd. De flesta markiserna är uppbyggda med aluminiumprofiler. Då får du en robust och stark konstruktion som står emot rostangrepp.
  • Hur fungerar en sidomarkis?

    En sidomarkis skyddar mot sol och vind. Du kan också ostörd koppla av i din trädgård utan insyn. Markisen finns infälld i en kassett av aluminium. Du drar ut markisen och fäster i två stolpar. Efter användning dras markisen in automatiskt. Det finns sidomarkiser i färger som matchar ditt hus. En sidomarkis är den perfekta lösningen för dig som inte alltid vill vara ostörd.