Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solskydd

Smarta och snygga solsegel

105 st produkter
Visar 24 av 105 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

På Chilli kan du hitta ett stort urval av olika solskydd. Solsegel är ett smart, snyggt och flexibelt alternativ till ett parasoll. Med ett solsegel slipper du markstående stativ och hela konstruktionen känns luftig och smidig. Placera ditt solsegel över altanen, terrassen eller över bilen som skydd mot solens starka strålar. Njut av att sitta ute och slappa i din välbehövliga skuggplats. 

Ett trendigt alternativ

Ett solsegel skulle kunna beskrivas som det trendigare alternativet till ett parasoll. Du skapar ett luftigt och öppet rum på din uteplats med ett solsegel, samtidigt som det skyddar dig och dina möbler från solstrålar, blåst och skurar. Ett solsegel spänns ofta upp med ett par nätta stänger och linor. Spänn seglet över din altan eller uteplats för att skapa en skön och skuggig oas i trädgården.

Våra solsegel är tillverkade i polyester, ett mycket slitstarkt och tåligt material, som dock inte är helt och hållet vattentätt. Solseglet är ett flexibelt och snyggt solskydd som gör att du kan njuta lite mer och lite längre av sommaren. Spana in vårt stora utbud av olika solskydd och beställ ett på Chilli online redan idag! Vi erbjuder snabba smidiga leveranser och du får alltid hela 365 dagars öppet köp!