Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utegrupp

Soffgrupp utomhus

2027 st produkter
Visar 24 av 2027 produkter
1
...
85

En soffgrupp utomhus är en perfekt möbel för att skapa en bekväm och avkopplande utomhusmiljö. Dessa möbler är vanligtvis tillverkade av väderbeständiga material som tål regn och sol. En typisk soffgrupp utomhus består av en soffa, stolar och ett bord. Det finns olika stilar och storlekar att välja mellan, så att du kan hitta en som passar din uteplats eller trädgård. En soffgrupp utomhus är perfekt för att umgås med vänner och familj, njuta av soliga dagar eller koppla av under stjärnorna på kvällen.

Vanliga frågor om Soffgrupp utomhus

Var kan jag ställa en soffgrupp utomhus?

Du kan placera en soffgrupp utomhus på olika platser beroende på dina önskemål och förutsättningar. Här är några vanliga platser att överväga:

  1. Verandan eller altanen: Om du har en skyddad veranda eller altan kan detta vara en idealisk plats att placera din soffgrupp. Det ger dig möjlighet att njuta av utomhusmiljön samtidigt som du är skyddad från direkta väderförhållanden.
  2. Trädgården: Om du har tillräckligt med utrymme i trädgården kan du placera din soffgrupp där. Se till att välja en plats där soffan inte kommer i direkt kontakt med marken för att undvika fukt och eventuell skada.
  3. Balkongen: För de som bor i lägenheter kan balkongen vara en utmärkt plats att placera en soffgrupp. Se till att kontrollera eventuella regler eller begränsningar för balkonganvändning med din bostadsrättsförening eller hyresvärd.
  4. Uteplatsen: Om du har en uteplats kan du skapa en mysig sittgrupp där. Se till att ha tillräckligt med utrymme för att rymma soffgruppen och att det finns tillräckligt med skugga eller solskydd om det behövs.

Tänk på att skydda din soffgrupp utomhus genom att använda skyddsklädsel eller flytta den inomhus vid dåligt väder eller under vintermånaderna för att förlänga dess livslängd.

Vilka material är bra att ha på en soffgrupp utomhus?

Bra material att ha på en soffgrupp utomhus inkluderar material som är tåligt mot väder och vind. Här är några exempel på material som är lämpliga:

  • Rotting: Rotting är ett hållbart och väderbeständigt material som fungerar bra utomhus.
  • Aluminium: Aluminium är lätt, rostfritt och enkelt att underhålla. Det är ett populärt val för utomhusmöbler.
  • Trä: Vissa träslag, som till exempel teak eller cederträ, är naturligt motståndskraftiga mot fukt och röta, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk.
  • Plast: Vissa typer av plastmöbler är speciellt konstruerade för att vara väderbeständiga och UV-resistenta.
  • Metal: Välj metallmöbler som är behandlade för att motstå rost och korrosion.

Välj material som passar din stil och behov, men se till att det är lämpligt för utomhusbruk och kan stå emot de väderförhållanden som råder på platsen där soffgruppen kommer att placeras.