Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Solstol

Baden baden stol

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Välkommen till Chilli - din utemöbelbutik online för stilfulla och bekväma utemöbler. En klassiker i vårt stora utbud av utemöbler är den bekväma Baden Baden stolen, en solstol som passar perfekt för avkoppling i trädgården eller på balkongen. Med sin moderna design och höga kvalitet är Baden-Baden-stolen ett utmärkt val för alla som vill ha en bekväm solstol som aldrig går ur tiden.

Vad är historien bakom Baden Baden stolen?

Baden-Baden stolen har sitt ursprung från staden med samma namn i Tyskland. Det sägs att stolen skapades av en känd arkitekt och formgivare vid namn Michael Thonet på 1800-talet. Thonet var en pionjär inom möbeldesign och använde en teknik där han böjde träet istället för att såga det, vilket gjorde det möjligt att skapa nya, mer organiska former.

Vilka fördelar har en Baden-Baden-stol jämfört med andra solstolar?

Baden-Baden-stolen är en modern men samtidigt klassisk och bekväm solstol som kombinerar stil och komfort. Den är tillverkad av högkvalitativa material som tål väder och vind och har justerbar rygg- och fotstöd för maximal avkoppling. En Baden Baden är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en solstol som kräver minimalt med underhåll.

Kan jag använda en Baden-Baden på stranden?

Baden-Baden-stolen är främst utformad för användning i trädgården eller på balkongen, men kan såklart också användas på stranden. Tänk på att sanden kan fastna i stolens böjbara delar och göra det svårt att vika ihop den.