Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solstol

Däckstol

53 st produkter
Visar 24 av 53 produkter
1
...
3

Njut av en avkopplande sommar i en bekväm och stilfull däckstol, eller adirondackstol som den också kallas. Våra däckstolar på Chilli är tillverkade av högkvalitativa material som gör dem både hållbara och lättskötta. Med en ergonomisk design och en bekväm lutning är adirondackstolarna perfekta för en stunds avkoppling och chans att njuta av solen på bryggan, altanen eller i trädgården. Välj mellan olika färger och stilar som passar din smak. Investera i en däckstol eller adirondackstol idag så är du garanterad en skön sittplats utomhus under sommarmånaderna.

Hur ska jag underhålla en däckstol?

Det beror på materialet din däckstol är gjord av. Gemensamt för alla material är att du kan underhålla din däckstol genom att ta en mjuk borste eller trasa och milt såpvatten eller anpassat rengöringsmedel för att ta bort smuts och fläckar. Skölj sedan varsamt med rent vatten och låt torka. Efterföljande steg beror som sagt på materialet så vi rekommenderar att du läser leverantörens anvisningar för hur du ska ta hand om din stol. Är du osäker är du varmt välkommen att kontakta Chillis fantastiska kundservice.

Kan jag lämna min däckstol utomhus året runt?

Vi rekommenderar alltid att du vinterförvarar din däckstol eller adirondackstol på ett torrt och skyddat ställe under vinterhalvåret för att den ska hålla så länge som möjligt. Framförallt däckstolar i trä kan vara känsliga för fukt och temperaturförändringar.

Finns det tillbehör till däckstolar?

Ja, det finns många olika tillbehör till däckstolar, såsom dynor, nackstöd, fotpallar, bord och underhållningsprodukter. Dynor och nackstöd gör det mer bekvämt att sitta länge i däckstolen, medan fotpallar ger extra stöd för benen. Ett bord är perfekt för att ha en plats att lägga din bok, telefon eller ställa din dryck på. En dyna till din adirondackstol skyddar även stolen, och håller den fin i många år framöver.