Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solstol

Strandstol

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter

En strandstol är inte bara en praktisk möbel att ha med på stranden, den kan också vara en stilfull utemöbel som ger en avslappnad och semesterliknande känsla. Med en bekväm strandstol från Chilli kan du njuta av solen, lyssna på något härligt som favoritpodden eller havets vågor och ta det lugnt och bara njuta. På Chilli hittar du ett brett utbud av strandstolar i olika stilar, färger och material som vi hoppas ska falla dig i smaken.

Vad är en strandstol?

En strandstol är en bärbar stol som du ofta ser människor använda på stranden eller vid sjön. Tanken bakom en strandstol är att den ska vara bekväm samtidigt som den är lätt att bära med sig och inte väger för mycket. Det finns olika modeller av strandstolar för att passa olika behov, exempelvis strandstolar med justerbara ryggstöd och avtagbara kuddar. På Chilli hittar du strandstolar tillverkade i flertalet olika material, inklusive trä, metall och plast, och i många olika stilar och färger.

Finns det strandstolar som är enkla att bära med sig?

Ja, hela tanken bakom en strandstol är att den ska vara lätt att bära med sig. Beroende på vilken modell av strandstol du väljer så är måttet på stolen när den är ihopvikt lite olika. En strandstol som är lätt att bära med sig kan vara en praktisk lösning om du vill ha en bekväm stol på stranden eller andra utomhusmiljöer utan att behöva släpa på tung utrustning.

Kan jag använda min strandstol på andra platser än stranden?

Absolut! Även om strandstolar namnet "strandstol" hintar mot att du ska använda stolen på stranden så är de också praktiska och bekväma för andra utomhusaktiviteter. Du kan ta med din strandstol till picknickar, campingresor, festivaler och andra utomhusevenemang. Det är också en perfekt stol att ha på terrassen eller balkongen för att koppla av och njuta av solen.