categoryTopBlock
Belysningstillbehör

Lampfötter

107st produkter
Populära filtreringar

Lampfötter billigt online hos Chilli

Hur väljer jag en bra lampfot?

Till att börja med beror det på situationen. Har du en lampskärm hemma som behöver en ny fot? Då är regel nummer ett att hitta lampfötter som passar i storlek och stil. Om du har en blommönstrad lampskärm som söker en kompanjon passar det inte med en blommönstrad lampfot. En neutral enfärgad lampskärm däremot kan kombineras med det mesta. Vill du skaffa både skärm och lampfot kan du matcha helt efter eget tycke och smak.

Är alla lampfötter anpassade för svensk elektricitet?

Samtliga elartiklar som säljs i Sverige, inklusive lampfötter, måste vara godkända enligt svenska lagar och regler. Du kan därför vara helt lugn. Stora lampfötter, lampfötter i guld, billiga lampfötter… alla är säkra att använda. Även socklarna på alla lampfötter är anpassade till svensk standard. I bildtext anges vilken typ av belysning som passar så att du enkelt kan handla hem lämpliga ljuskällor.

Hur mycket belysning bör man ha i hemmet?

Svaret är oftast “betydligt mer än man tror”. De allra flesta bostäder har för lite belysning. Förutom en allmänbelysning i form av taklampa och golvlampor behövs punktbelysning på många ställen. Soffbord, bokhyllor och sängbord är givna platser för lampor. Lampfötter hittar du hos oss.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar