categoryTopBlock
Belysningstillbehör

Gröna lampskärmar

33st produkter
  • Grön

Blir det för mörkt med en grön lampskärm?

Hänger lampan i taket riktas ju ljuset neråt, och då lyser det upp bra. Om du däremot väljer en grön lampskärm som fönsterlampa blir det mer en lugnande mysbelysning, och då är ljuset lagom. En traditionell lampskärm släpper ut ljuset uppåt och neråt, så det är inget man har som arbetsbelysning. En grön lampskärm behöver ju inte heller vara helgrön. Den kan vara mönstrad med gröna bladverk på en vit botten, till exempel, och det finns många fina motiv som inte ger så mörk effekt.

Finns det gröna lampskärmar i glas?

Det finns gröna lampskärmar i flera olika material, även glas, men tyg är nog det vanligaste. På 1970-talet var det mycket populärt med gröna och orange lampskärmar både i glas och plast. Ibland kommer retrostilar tillbaka och ungdomar gillar det. Leta i chillis sortiment så hittar du nog något du fastnar för.

Kan man tvätta en grön lampskärm?

En grön lampskärm blir inte så lätt smutsig som en ljusare nyans blir, så det räcker säkert att bara torka av den. Många gardiner och textilier nuförtiden brukar bara skakas av och vädras, så är man rädd om materialet är det bäst att tvätta så lite som möjligt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar