Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Lampskärm

Svarta lampskärmar

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Utforska Chillis sortiment av svarta lampskärmar. En svart lampskärm kan ge en elegant touch till din inredning samtidigt som den ger en mjukare och mer stämningsfull belysning. Våra lampskärmar finns i olika storlekar och former för att passa olika typer av lampor och inredningsstilar. En svart lampskärm kan vara ett stilrent och modernt alternativ till en klassisk vit eller beige lampskärm. Upptäck Chillis utbud av svarta lampskärmar och ge din belysning ett lyft med en ny stilren skärm.

Var passar en svart lampskärm?

En svart lampskärm passar mycket bra där man har en diskret inredning i den nordiska stilen med vitt, svart och grått. Det kan vara mycket effektfullt ihop med en svart kandelaber eller svarta kuddfodral. Tonåringar vill ha en svart lampa i sitt rum som en del av gothic-stilen. Vuxna har det som en trendig belysning. Lampan kan exempelvis stå i fönstret eller på ett bord vid sängen. Du köper din svarta lampskärm billigt här hos oss på chilli.se.

Ger en svart lampskärm bra ljus?

En svart lampskärm släpper oftast igenom lite ljus, men den är mest avsedd som en mysbelysning med en fräck effekt. Ljuset från en svart lampskärm går i princip bara uppåt och nedåt, så både ytan ovanför och nedanför blir belysta. Det ger ett distinkt sken som ger stämning i ett rum genom att man får effekter av kontrasterna mellan ljust och mörkt. Det lyser upp i taket och på ytan där lampan står.

Vilket material är bäst för en svart lampskärm?

Det beror på omgivningen, och alla material är lika snygga. Lampskärmen kan ha en blank yta eller en mönstrad, och det kan vara tyg, plast eller något annat material. Här på chilli.se väljer du bekvämt din svarta lampskärm online.