categoryTopBlock
Belysningstillbehör

Svarta lampskärmar

115st produkter
  • Svart

Var passar en svart lampskärm?

Den passar mycket bra där man har en diskret inredning i den nordiska stilen med vitt, svart och grått. Det kan vara mycket effektfullt ihop med en svart kandelaber eller svarta kuddfodral. Tonåringen vill ha en svart lampa i sitt rum som en del av gothic-stilen. Vuxna har det som en trendig belysning. Lampan kan exempelvis stå i fönstret eller på ett bord vid sängen. Du köper din svarta lampskärm billigt här hos oss på chilli.se.

Ger en svart lampskärm bra ljus?

Den släpper oftast igenom lite ljus, men den är mest avsedd som en mysbelysning med en fräck effekt. Ljuset från en svart lampskärm går i princip bara uppåt och nedåt, så både ytan ovanför och nedanför blir belysta. Det ger ett distinkt sken som ger stämning i ett rum genom att man får effekter av kontrasterna mellan ljust och mörkt. Det lyser upp i taket och på ytan där lampan står.

Vilket material är bäst för en svart lampskärm?

Det beror på omgivningen, och alla material är lika snygga. Lampskärmen kan ha en blank yta, eller en mönstrad, och det kan vara tyg, plast eller något annat material. Här på chilli.se väljer du bekvämt din svarta lampskärm online.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar