categoryTopBlock
Belysningstillbehör

Vita lampskärmar

164st produkter
  • Vit

När passar det med en vit lampskärm?

En vit lampskärm är väldigt bra att ha när du vill sprida mycket ljus utan att det sticker i ögonen. En vit lampskärm kan sitta på olika typer av lampor, som del av designen i en fin taklampa, på en klassisk golvlampa till läshörnan, eller som sänglampa. Vitt passar till alla möjliga stilar och miljöer.

Vit lampskärm på svart lampa, går det?

Kombination av svart lampa, som exempelvis en golvlampa, med vit lampskärm är väldigt populärt. Det sprider ett fint ljus och ger en fräsch touch till resten av lampan. En vit lampskärm passar även väldigt bra till svart säng- eller bordslampa. Att matcha kontrasterande färger kan göra att inredningen ser mjukare ut.

Vad har ni för utbud av lampskärmar?

Vi har alla möjliga modeller och designer för alla stilar, smaker och personligheter. Vi har designer som inkluderar lampskärmar eller som består enbart av en vit lampskärm som du kan sätta på den lampa du redan har. Vi erbjuder ett bredd utbud av olika material och du kan välja bland olika designer, såsom vävda textilier, korgdesign, spets eller tyg. Vi har många olika sorter och du kommer säkert hitta det som passar dina behov bäst.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar