Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Taklampa & takbelysning

Kökslampor & taklampor kök

667 st produkter
Visar 24 av 667 produkter
1
...
28

Populära filtreringar

Ge ditt kök en stilfull och funktionell belysning med vårt noggrant utvalda sortiment av kökslampor och taklampor för köket. Hos Chilli hittar du både trendiga och klassiska lampor för köket som ger den perfekta balansen mellan design och funktion. Välj bland ett brett utbud av modeller, färger, material och former för att hitta den perfekta lampan som matchar ditt kök och dina behov.

Upptäck Chillis fantastiska sortiment av kökslampor och taklampor för köket

Vad ska jag tänka på när jag väljer kökslampa hos Chilli?

För att välja rätt kökslampa är det viktigt att överväga kökets storlek, takhöjd, belysningsbehov, samt din inredningsstil. Jämför olika typer av lampor, material och design för att hitta den perfekta lösningen som passar ditt kök och smak.

Vilken typ av belysning är bäst för köket?

En kombination av allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning är bäst för köket. Använd taklampor för allmänbelysning, spotlights eller under-skåpsbelysning för arbetsbelysning, och snygga pendellampor eller vägglampor för att skapa en mysig atmosfär. Du hittar alla olika modeller av lampor som passar i köket hos Chilli.

Hur högt över köksbordet bör en taklampa hänga?

En taklampa bör hänga cirka 60-80 cm över köksbordet. Det exakta avståndet kan variera beroende på takhöjd, storlek och form på lampan, samt personliga preferenser. Se till att lampan hänger på en höjd som ger bra belysning utan att skymma sikten eller skapa bländning.