Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Taklampa & takbelysning

Takhängd vardagsrumslampa

289 st produkter
Visar 24 av 289 produkter
1
...
13

Välkommen till Chillis sortiment av taklampor för vardagsrummet! Låt dig inspireras av vår vackra och varierade kollektion av taklampor som passar alla inredingsstilar. Vi har allt från moderna och minimalistiska till klassiska och eleganta taklampor för vardagsrummet. Hos Chilli hittar du den perfekta vardagsrumslampan till taket som både fungerar som en stilfull inredningsdetalj samtidigt som den ger dig rätt förutsättningar för att belysa ditt vardagsrum efter dina behov. Utforska vårt breda utbud av taklampor i olika material, färger och former för att hitta en taklampa vardagsrum som förhöjer din inredning och skapar en trivsam atmosfär för dig och dina gäster.

Är det svårt att installera en taklampa i vardagsrummet?

Installationen av en taklampa kan variera i komplexitet beroende på modell och elinstallationer. Om du är osäker, rekommenderas att anlita en professionell elektriker för säker installation.

Vilken färgtemperatur är bäst för en taklampa i vardagsrummet?

För vardagsrum rekommenderas en varmvit färgtemperatur (2700K-3000K) för att skapa en avslappnande och mysig atmosfär. Kallare färgtemperaturer kan kännas mindre inbjudande i vardagsrummet.

Kan jag använda en dimmer med min taklampa i vardagsrummet?

Ja, om din taklampa och ljuskälla är kompatibla med dimmer, kan du använda en dimmer för att justera ljusstyrkan och skapa den perfekta stämningen i ditt vardagsrum. Kontrollera produktens specifikationer för att försäkra dig om att den är dimbar.