Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Taklampa & takbelysning

Takplafond

127 st produkter
Visar 24 av 127 produkter
1
...
6

En takplafond kan vara ett enkelt, smidigt och stilfullt sätt att belysa ditt hem. Hos Chilli hittar du takplafonder i en mängd olika stilar, storlekar och material, vilket gör att du enkelt kan hitta en som passar din inredning och behov. En takplafond ger en jämn och spridande belysning som passar perfekt för de flesta rum i ditt hem. Med rätt takplafond kan du skapa en atmosfär som du kommer att älska.

Vilken typ av ljuskälla fungerar bäst med en takplafond?

Takplafonder fungerar bra med många typer av ljuskällor, men LED-lampor är det mest populära valet. LED-lampor är energieffektiva, har en lång livslängd och ger en klar och jämn belysning. Om du vill kunna dimma belysningen i din takplafond är det viktigt att du väljer en takplafond som är dimbar.

Vad är den rekommenderade takhöjden för att installera en takplafond?

Det finns ingen specifik rekommenderad takhöjd för att installera en takplafond, men det är viktigt att ta hänsyn till takhöjden för att välja rätt storlek på takplafonden. För högre tak kan det vara bättre att välja en större takplafond medan mindre tak kanske behöver en mindre takplafond. Generellt sett bör takplafonden hänga minst 30 cm från taket för att ge tillräckligt med utrymme för belysning och för att skapa en luftig känsla i rummet.

Vilken färg på takplafonden passar bäst i mitt rum?

Det beror på vilken stil och färg som du vill ha i ditt rum. Om du vill ha en modern och minimalistisk känsla, är en vit takplafond ett bra val. En svart takplafond kan ge ett mer dramatiskt utseende, medan en färgglad takplafond kan bidra till en lekfull och livlig atmosfär.