categoryTopBlock
Taklampa

Takkronor & Kristallkronor

221st produkter
Kampanj

En takkrona i ditt hem är ett klassiskt sätt att lysa upp rummet, och känns lyxigt och exklusivt. Med en takkrona ger du ditt hem en unik prägel, som håller för tidens tand på samma gång som den är vacker och ger dig ett närmast förtrollande ljus. Med olika former av brytningar och reflektioner skapas något alldeles extra när en takkrona är tänd, samtidigt som den drar sin förtjänstfulla del till inredningen när den är släckt. Med andra ord är en takkrona något som verkligen sätter en prägel på ett rum och får sätta tonen för stilen! 

Takkronor som gör avtryck!

En takkrona i ditt hem ger dig något utöver det vanliga i form av stil och elegans. När man hör ordet takkrona tänker de flesta på den klassiska takkronan i kristall med diamanter. En takkrona kan se ut på väldigt många sätt. Antingen väljer du den den klassiska formen, eller så väljer du en modernare variant, fortfarande med en tydlig känsla av takkrona. Oavsett vilken typ av takkrona som du är ute efter så kommer du att kunna hitta precis den du letar efter här hos oss på Chilli! Kanske är det den traditionella modellen som lockar allra mest, eller så kanske du upptäcker något nytt och vågat när du kollar i vårt utbud? Du kommer märka att det finns mycket att välja på bland våra många prisvärda takkronor. Här hittar du alla varianter – från de riktigt lyxiga takkronorna till de lite mindre och billigare. Det som förenar dem alla är hur väl de imponerar och sätter ett avtryck i det rum där de placeras.

 

Köpa prisvärda takkronor online

Du kan välja att placera din takkrona på olika sätt i ditt hem. Du kan med fördel välja att låta den vara blickfånget i centrum av vardagsrummet eller matsalen. Eller så väljer du kanske att placera den i sovrummet ovanför sängen för att skapa en känsla av lyx och elegans! Tänk på att placera din takkrona på att ställe där du har högt i tak och utrymme för kronan att hänga fritt, utan att någon riskerar att slå i huvudet. Oavsett hur du väljer att placera din takkrona så kommer den utan tvekan att bli ett iögonfallande inslag i din inredning som verkligen lyfter helhetsintrycket. En takkrona går aldrig obemärkt förbi! 

I Chillis breda utbud av takkronor och kristallkronor så hittar du garanterat något stilfullt som passar för just ditt hem.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj