Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Taklampa & takbelysning

Takkronor & Kristallkronor

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12

Populära filtreringar

Lyxigt med kristallampa

En takkrona är en klassisk inredningsdetalj som ger ett lyxigt och exklusivt intryck. Med sin unika prägel och förmåga att skapa en förtrollande ljusstämning är takkronan en inredningsdetalj som håller för tidens tand samtidigt som den lyfter helhetsintrycket i ett rum. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av prisvärda takkronor och kristallkronor som passar alla smaker och inredningsstilar.

Vanliga frågor & svar om takkrona och kristallkrona

Vilken typ av takkrona ska jag välja?

Det beror på din personliga smak och vilken inredningsstil du har i ditt hem. En klassisk kristallkrona i mässing ger en mer traditionell känsla, medan en modernare takkrona i svart metall ger en mer industriell touch. Fundera över vilken stil som passar bäst i ditt hem och välj en takkrona som kompletterar din inredning på bästa sätt.

Kan jag placera min kristallkrona i alla rum?

Nej, det är viktigt att ta hänsyn till rummets storlek och höjd när du väljer en takkrona. En stor kristallkrona kan ta över i ett mindre rum och göra det trångt. Välj en takkrona som passar rummets storlek och höjd, och tänk på att placera den på ett ställe där den inte riskerar att störa eller skymma sikten.

Vilken typ av ljuskällor kan jag använda i min takkrona?

De flesta takkronor på Chilli kan använda vanliga glödlampor eller LED-lampor med socklar som passar till storleken på takkronan. Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla med varmt eller neutralt ljus för att få den bästa effekten av kristallerna.