categoryTopBlock
Taklampa

Pendellampa & hänglampa

3 758st produkter
Kampanj

Pendellampa & hänglampa billigt online hos Chilli

Var passar det att använda en hänglampa?

Den allra bästa placeringen för en hänglampa är över ett bord. Eftersom en hänglampa monteras i taket används den oftast till belysning av bordsytor. Ljuset från hänglampan fungerar bra för att lysa upp familjens måltider vid matbordet och som belysning vid det gemensamma hänget i tevesoffan. När du lägger pussel eller spelar spel är en pendellampa ett alldeles utmärkt val.

Hur monterar jag min hänglampa från Chilli?

Många har valt att montera krokar i taket vid strategiska platser där man vanligen använder bord. Finns inte redan några sådana, eller rentav ett uttag, går det bra att dra en sladd från ett befintligt uttag och att borra och sätta upp en rejäl krok. Om det är långt till närmaste uttag finns det alla möjligheter att dölja sladden och förhindra att den inte hänger sträckt. Du kan då inhandla en kabelkanal av önskad längd. Det ser prydligt och proffsigt ut.

Hur väljer jag bland Chillis lampor?

Var vill du ha din lampa? Är den tänkt mest för mysbelysning eller behöver du ett starkt och stadigt sken? Kontrollera bland snygga taklampor och välj någon du både tycker om och som du ser kan ge den sortens ljus du önskar.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj