Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Taklampa & takbelysning

Pendellampa & hänglampa

589 st produkter
Visar 24 av 589 produkter
1
...
25

Populära filtreringar

Pendellampor och hänglampor är inte bara funktionella ljuskällor utan även stilfulla inredningsdetaljer som kan ge rummet en helt ny dimension. På Chilli hittar du ett brett utbud av pendellampor och hänglampor som passar olika smaker och stilar. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk design eller en mer klassisk och elegant look, finns det något för alla. Med en pendellampa eller hänglampa från Chilli kan du skapa rätt atmosfär och belysning i ditt hem, samtidigt som du adderar en touch av personlig stil och karaktär. Upptäck det spännande sortimentet av lampor på Chilli.

Pendellampa & hänglampa billigt online hos Chilli

  • Var passar det att använda en hänglampa?

    Den allra bästa placeringen för en hänglampa är över ett bord. Eftersom en hänglampa monteras i taket används den oftast till belysning av bordsytor. Ljuset från hänglampan fungerar bra för att lysa upp familjens måltider vid matbordet och som belysning vid det gemensamma hänget i tevesoffan. När du lägger pussel eller spelar spel är en pendellampa ett alldeles utmärkt val.
  • Hur monterar jag min hänglampa från Chilli?

    Många har valt att montera krokar i taket vid strategiska platser där man vanligen använder bord. Finns inte redan några sådana krokar, eller rentav ett uttag, går det bra att dra en sladd från ett befintligt uttag och att borra och sätta upp en rejäl krok. Om det är långt till närmaste uttag finns det alla möjligheter att dölja sladden och förhindra att den inte hänger sträckt. Allt du behöver är en kabelkanal av önskad längd för att få upphängningen att se prydlig och proffsig ut.
  • Hur väljer jag bland Chilli's pendellampor?

    Var vill du ha din lampa? Är den tänkt mest för mysbelysning eller behöver du ett starkt och stadigt sken? Bläddra bland Chilli's snygga taklampor och välj en pendellampa tak du både tycker om och som du ser kan ge den sortens ljus du är ute efter. Kanske vill du ha en pendellampa kök?