Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Belysning

LED ljusslinga & LED list

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Lys upp ditt hem med hjälp av LED ljusslingor och LED lister från Chilli! Med dessa innovativa och moderna belysningslösningar kan du skapa en unik och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Oavsett om du vill skapa en mysig stämning på balkongen eller lysa upp ditt kök på ett effektivt sätt, har Chilli ett brett utbud av LED ljusslingor och LED strip som passar alla behov och smaker.

Vad är LED lister?

LED lister är tunna och flexibla strimmor med LED lampor och är utformade för att enkelt monteras på ytor för att ge en mjuk och stämningsfull belysning. LED lister finns i olika längder och färger och kan användas för att belysa olika typer av ytor, från trappsteg till möbler och heminredning. En LED list är ett populärt val av extrabelysning i köket.

Vad är fördelarna med en LED list?

En LED list har många fördelar jämfört med traditionella ljuslister. För det första är de mycket energieffektiva och har en lång livslängd, vilket gör dem till ett hållbart alternativ i längden. De är också enkla att installera och kan anpassas till olika ytor och former. Slutligen ger LED listor en mjuk och stämningsfull belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i hemmet.

Är det skillnad på en LED list och en LED strip?

Ja, det kan finnas en viss skillnad mellan en LED list och en LED strip. En LED list är vanligtvis en enkel remsa av LED lampor monterade på en platt yta, medan en LED strip är en flexibel remsa av LED lampor som kan böjas och formas efter behov. Båda typerna av LED belysning är populära för att skapa stämningsfull belysning i hemmet, men även för att skapa bra arbetsbelysning exempelvis i köket. Du kan justera allt efter dina ändamål, behov och preferenser. På Chilli hittar du både LED lister och LED strips för att passa dina behov.