Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

En sittmöbel med förvaring kombinerar det bästa av två världar. Med komfort och förvaring i en möbel tillåter hjälper den dig att inreda både smart och bekvämt. Hos oss på Chilli hittar du förvaringsbänkar med praktiskt förvaringsutrymme i olika modeller, storlekar och stilar. Utforska vårt utbud och hitta en sittmöbel med förvaring som dina behov och ditt hem. Har du frågor om våra produkter eller om ditt köp finns vår kunniga kundsupport här för att hjälpa dig.

Inred kvadratsmart med sittmöbler med förvaring

Multifunktionella möbler som täcker fler än ett användningsområde är perfekt för dig som bor trångt, eller för dig som helt enkelt föredrar smart inredning. Att satsa på möbler som kombinerar sittyta med förvaring kan få hemmet att upplevas både större och luftigare, särskilt i trånga utrymmen som i en hall. Organisera och förvara skor, vantar, mössor, träningskläder, väskor… Ja, här kan du gömma undan prylar som annars ligger framme och tar upp plats i hallen. Men en förvaringsbänk passar även utmärkt i badrummet, i köket, eller i sovrummet vid sängens fotända. Vi erbjuder även flyttningsbara förvaringsbänkar på hjul - Supersnyggt, supersmart och supertrendigt! I vårt sortiment av förvaring för barnrum hittar du lite mer lekfulla förvaringsbänkar för de små.

 

Förvara smart, snyggt och bekvämt

I vår värld går det att kombinera komfort med distinkt och funktionell förvaring, utan att behöva kompromissa med smakfull design. Vi hjälper dig att skapa ett trivsamt och personligt hem. Välj mellan sittmöbler med förvaring i olika material, allt ifrån obehandlade träslag med vackert och levande uttryck, till stilrena och moderna förvaringsbänkar i vit och svart högglans. Här finns något för alla smaker och behov, oavsett om du vill inreda klassisk, stilren, modernt, vintage eller retroinspirerat. Komplettera gärna din förvaringsbänk med sittdynor för extra komfort. Behöver du ytterligare förvaring erbjuder vi mängder av smarta och snygga förvaringsmöbler, för stora som små behov.