Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 355 produkter
1
...
15

På Chilli kan du köpa hela möbelset för vardagsrum i flera olika stilar, färger och utföranden. Genom att köpa ett set med matchande möbler inreder du vardagsrummet snabbt och smidigt och skapar samtidigt en enhetlig och harmonisk känsla i ditt hem. Välkommen att utforska vårt breda sortiment och hitta ditt möbelset för vardagsrum billigt Online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ingår i ett möbelset för vardagsrum?

    I ett möbelset för vardagsrum kan allt från TV-bänk, vitrinskåp och matbord ingå men det finns även mindre paketlösningar. I olika möbelset ingår alltså olika möbler beroende på ditt behov och storleken på ditt vardagsrum. På Chilli hittar du ett möbelset som passar just ditt vardagsrum.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper möbelset för vardagsrum?

    När du väljer möbelset för ditt vardagsrum är det viktigt att tänka på hur mycket förvaring du behöver och hur stort vardagsrum du har. Om du har ett stort vardagsrum kan du inreda med fler möbler som vitrinskåp, byrå och matbord och i ett litet vardagsrum kan du istället utnyttja väggarna och välja ett möbelset med vägghylla för att få in förvaring. Ett tips är att välja ett ljust möbelset för att ge intrycket av ett större och luftigare rum medan du kan ta ut svängarna mer i ett stort vardagsrum.
  • För vem passar möbelset för vardagsrum?

    Att inreda ett vardagsrum behöver inte vara svårt. Ett möbelset för vardagsrum passar bra för dig som vill ha en genomtänkt och enhetlig stil utan att behöva fundera på om möblerna matchar. När du köper ett möbelset för vardagsrummet inreder du snabbt och smidigt hela rummet på en gång. Om du har ett litet vardagsrum men ändå vill köpa ett stort möbelset kan du dela upp möbelpaketet och placera TV-bänken och soffbordet i vardagsrummet men byrån i sovrummet. Detta skapar en sammanhängande stil i ditt hem.