Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Förvaringsmöbler

Köksö

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

Köksöar billigt Online hos Chilli

  • Vilka är fördelarna med en köksö?

    En köksö är ett utmärkt sätt att skapa extra arbetsyta i köket. Matlagningen blir roligare och mindre stressfylld när det finns mer utrymme att sprida ut sig på. Med några barstolar kan köksön dessutom fungera som en extra sittplats för middagsgäster, eller för ett barn som vill pyssla medan föräldern lagar mat. Som om inte det vore nog kan dessutom köksön användas som extra utrymme för förvaring av till exempel köksredskap och torrvaror.
  • Vilka storlekar på köksö finns det?

    Här på Chilli.se hittar du köksöar i ett gäng olika utföranden för att du ska hitta den som passar ditt hem bäst. För dig med en större golvyta tillgänglig erbjuder vi köksöar i närapå kvadratisk form, men även avlånga köksöar som varierar mellan cirka 120-140 cm. Du som vill komplettera med en mindre arbetsyta hittar även några mindre köksöar inklusive förvaring.
  • Kan jag välja bänkens material?

    Javisst, till flera av våra köksöar har du möjlighet att bestämma vilken typ av bänkyta du vill ha. Välj mellan klassiska enfärgade ytor i vitt, svart och grått, eller en mer dynamisk bänk i trä eller marmor. Tänk på att välja ett material som passar dina förutsättningar efter vilken typ av slitage bänken kommer att utsättas för.