Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Köpmansdisk billigt Online hos Chilli

  • Vad är fördelen med en köpmansdisk som förvaringsmöbel?

    Till skillnad från en vanlig byrå har en köpmansdisk flera lådor i olika storlekar. Det är praktiskt när du vill förvara både sådant som är skrymmande och sådant som är litet. Använder du din köpmansdisk från Chilli som hallmöbel till exempel så är det praktiskt att förvara tjocka tröjor i en stor låda och vantar i en liten låda.
  • Var är det bäst att placera min köpmansdisk?

    En köpmansdisk är praktisk var som helst i ditt hem. Eftersom de är så användbara kanske du till och med vill ha flera stycken. Köpmansdisken är perfekt som förvaring i sovrummet. Där kan du då ha kläder eller lakan i den. I hallen är den bra för att förvara allt det som lätt ligger framme och skräpar annars. I ett kök kan en köpmansdisk både vara förvaring och en extra arbetsyta eller för avställning.
  • Varför kallas det köpmansdisk?

    Den här sortens möbel, med lådor i olika storlekar, liknar den sortens förvaring som fanns i butiker förr i världen. I sin köpmansdisk förvarade butiksinnehavaren allt möjligt, som knappar, kryddor, band och spetsar, papperspåsar, strumpor, handskar och annat. Du skapar själv lätt en vintagekänsla i ditt hem med din köpmansdisk.