Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

En badkarskudde är en bekväm och praktisk badrumsaccessoar som används för att öka komforten för dig under ditt bad. Den är utformad för att passa perfekt längs badkarets baksida och ger stöd och avlastning för nacke och huvud. Badkarskudden är vanligtvis tillverkad av mjukt och vattentåligt material, vilket gör den idealisk för att användas i vattenmiljöer. Den kan fästas på plats med hjälp av sugkoppar eller kardborreband och är enkel att rengöra. Med en badkarskudde kan du njuta av avkopplande stunder i badet med extra komfort och stöd.

Vanliga frågor om Badkarskudde

Vad är en badkarskudde?

En badkarskudde är en kudde som är speciellt utformad för att användas i badkar. Den är vanligtvis tillverkad av vattentåligt material och har en ergonomisk design som gör att den kan fästas på badkarskanten eller sugas fast på badkarsväggen för att ge extra komfort och stöd när man ligger i badkaret. Badkarskudden är utformad för att ge avlastning för nacken och huvudet när man ligger ner och tar ett bad, vilket gör badupplevelsen mer avslappnande och bekväm.

Vilket material är en badkarskudde gjord av?

En badkarskudde är vanligtvis gjord av ett vattentåligt och bekvämt material som plast eller gummi, med en mjuk yta för att erbjuda komfort under bad. Det är utformat för att vara motståndskraftigt mot fukt och vatten för att kunna användas i badkaret utan problem.