Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 24 av 34 produkter
12

Populära filtreringar

Välkommen till Chillis sortiment av toalettpappershållare! Upplev en kombination av funktionalitet och stil med våra toapappershållare som passar alla badrum. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller från enkla och klassiska till moderna och eleganta. Välj mellan väggmonterade, stående och hyllintegrerade alternativ för att hitta den perfekta toapapperslösningen för ditt badrum. Sätt pricken över i:et på din badrumsinredning med en toalettpappershållare som både är praktisk och snygg. Utforska vårt sortiment och hitta den bästa toalettpappershållaren för ditt hem idag!

Vad är en toalettpappershållare?

En toalettpappershållare är en praktisk inredningsdetalj som används för att hålla och rulla av toalettpapper i badrummet. De finns i olika modeller, material och stilar, och kan vara väggmonterade, stående eller integrerade i hyllor. Toalettpappershållare bidrar till att hålla badrummet organiserat och underlättar användningen av toalettpapper. Hos oss på Chilli hittar du många olika modeller av hållare för toarullar.

Vad ska jag tänka på när jag monterar en toarullshållare i ett våtrum?

När du monterar en toarullshållare i ett våtrum är det viktigt att tänka på följande aspekter: välj rätt material som tål fukt och vatten, använd lämpliga fästen och skruvar för att säkerställa en stabil montering, följ tillverkarens monteringsanvisningar noggrant och placera hållaren på en plats som är lättåtkomlig och skyddad från direkt vattenstänk. Se även till att du inte skadar eventuella vatten- eller elledningar som kan finnas bakom väggen när du borrare hål för montering.

Varför behöver jag en toalettpappershållare?

En toalettpappershållare är en kanske nödvändig och praktisk detalj i badrummet som gör det enkelt att använda och rulla av toalettpapper på ett kontrollerat sätt. Den bidrar till att hålla badrummet organiserat, renare och mer estetiskt tilltalande. En toalettpappershållare kan även vara en snygg inredningsdetalj som kompletterar badrummets stil och design. Utan en hållare riskerar toalettpappret att bli fuktigt, smutsigt eller ligga i vägen på golvet eller andra ytor i badrummet.