Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Badrumsinredning

Handdukshållare

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

En handdukshållare är en anordning som används för att hålla och hänga upp handdukar på. Den är vanligtvis tillverkad av metall eller plast och monteras på väggen, antingen i badrummet eller i köket. Handdukshållaren är utformad med krokar eller stänger där handduken kan hängas upp för att torka eller förvara den på ett organiserat sätt. Det finns olika typer av handdukshållare, som till exempel enkelstångshållare eller flerarmshållare, beroende på behov och preferens. En handdukshållare är ett praktiskt och funktionellt tillbehör som hjälper till att hålla ordning på handdukar och ge dem en plats att hänga på.

Vanliga frågor om Handdukshållare

Vilka typer av handdukshållare finns det?

Det finns flera olika typer av handdukshållare:

  • Väggmonterade handdukshållare: Dessa fästs på väggen och kan vara antingen enkla stänger eller mer komplexa system med flera stänger eller krokar för att hänga upp handdukar.
  • Fristående handdukshållare: Dessa är självstående enheter som inte behöver fästas på väggen. De kan vara i form av stänger, stegar eller stativ med flera stänger för att hänga upp handdukar.
  • Handdukshängare: Dessa är mindre och enklare enheter som vanligtvis fästs direkt på väggen. De har vanligtvis en krok eller arm där handduken kan hängas upp.
  • Handdukshyllor: Dessa är hyllor med en kant eller stång längst fram där handdukar kan placeras. De kan vara väggmonterade eller fristående.

Beroende på dina behov och stilpreferenser kan du välja mellan olika typer av handdukshållare för att passa ditt badrum.

Vad är fördelen med en uppvärmd handdukshållare?

En uppvärmd handdukshållare har flera fördelar. För det första kan den hålla dina handdukar varma och torra, vilket ger en mycket mer behaglig känsla när du använder dem efter en dusch eller ett bad. Den hjälper också till att förhindra att handdukar blir fuktiga och mögliga, vilket kan vara ett vanligt problem i fuktiga badrum. Dessutom kan en uppvärmd handdukshållare bidra till att värma upp badrummet och skapa en mer bekväm miljö. Så, sammanfattningsvis, fördelarna med en uppvärmd handdukshållare inkluderar varma och torra handdukar, förebyggande av fukt och mögel samt skapande av en bekväm badrumsmiljö.

Kan jag ha en handdukshållare i köket?

Absolut! Att ha en handdukshållare i köket är både praktiskt och bekvämt. Du kan använda den för att hänga upp handdukar eller kökshanddukar för att hålla dem nära till hands när du behöver torka av händerna eller rengöra ytor. Det finns olika typer av handdukshållare att välja mellan, som kan monteras på väggen eller placeras på köksbänken. Välj en handdukshållare som passar din köksinredning och behov.