categoryTopBlock
Badrumsinredning

Handdukshängare & handduksstång

79st produkter
Kampanj
Utforska vårt varierade utbud av handdukshängare och handduksstänger, designade för att ge ditt badrum en stilfull och funktionell handduksförvaring. Med Chillis breda sortiment av modeller och material att välja mellan, hittar du garanterat en handdukshängare som passar din smak och badrumsinredning. Oavsett om du föredrar vägghängda handdukshängare, fristående handduksstänger eller praktiska krokar, hittar du det du letar efter på Chilli. Köp en ny handdukshängare eller handduksstång från Chilli och njut av torra, fräscha handdukar varje dag.

Hur väljer jag rätt handdukshängare för mitt badrum?

Tänk på dina behov, badrummets storlek och inredningsstil när du väljer handdukshängare. Beroende på utrymme och preferenser kan du välja mellan vägghängda hängare, frittstående stänger eller krokar. Matcha materialet och designen med övrig badrumsinredning för en enhetlig look.

Hur monterar jag en vägghängd handdukshängare?

För att montera en vägghängd handdukshängare, använd medföljande skruvar och fästen samt verktyg som borr, skruvmejsel och vattenpass. Följ monteringsanvisningarna noggrant och placera hängaren på önskad höjd och plats på väggen. Se till att hängaren sitter stadigt innan du hänger handdukar på den.

Kan jag använda en handdukshängare eller handduksstång i andra rum än badrummet?

Ja, både en handdukshängare och handduksstång kan användas i andra rum än badrummet. De kan vara praktiska i köket för att hänga kökshanddukar eller i groventrén för att kunna hänga hundens tasshandduk eller barnens blöta kläder. Det finns inga rätt eller fel när det gäller var du kan använda en handduksstång.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj