Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 9 av 9 produkter

Halkmatta och duschmatta är två typer av mattor som används för att förhindra halkolyckor i våta eller hala miljöer. Halkmattor och duschmattor används inne i duschar eller badrum för att ge extra grepp och minska risken att du halkar. Mattorna är tillverkade av material som är vattentåliga och har en halkfri yta för att ge säkerhet och stabilitet. Det är viktigt att se till att dessa mattor är rena och i gott skick för att de ska vara effektiva i att förhindra olyckor.

Vanliga frågor om Halkmatta & duschmatta

Vilket material är halkmatta dusch vanligtvis tillverkade av?

Halkmattor för duschar är vanligtvis tillverkade av gummi eller plast. Dessa material är vattentåliga och har en halkfri yta som ger bättre grepp och minskar risken för att halka i duschen.

Vad är fördelen med en halkmatta?

En halkmatta har flera fördelar. Den främsta fördelen är att den minskar risken för halkolyckor och fallskador. Halkmattor är vanligtvis tillverkade av material som ger extra grepp och stabilitet, vilket gör att de minskar risken för att man ska halka på hala ytor. Halkmattor används ofta i badrum och på andra platser där det finns en ökad risk att golvet blir halt. Utöver att minska risken för olyckor kan halkmattor också bidra till att skapa en tryggare och säkrare miljö.

Kan jag ha en duschmatta utanför duschen?

Ja, det är helt möjligt att ha en duschmatta utanför duschen. En duschmatta används vanligtvis för att förhindra att golvet blir halt och vått inuti duschen, men den kan också placeras utanför duschen för att minska risken för att vatten ska sprida sig utanför och orsaka fallolyckor. Det är en bra idé att ha en duschmatta både inuti och utanför duschen för att skapa en säker och bekväm duschmiljö.