Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 3 av 3 produkter
Vill du hålla koll på din vikt och hälsa på ett enkelt och effektivt sätt? Då är en personvåg ett oumbärligt verktyg. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av personvågar i olika modeller och prisklasser. Oavsett om du vill ha en enkel och klassisk personvåg eller en mer avancerad modell med olika funktioner, så finns det något för alla. En personvåg kan vara en viktig del av din hälsorutin och hjälpa dig att hålla dig motiverad på din väg mot en hälsosam livsstil.

Behöver jag kalibrera min personvåg?

Ja, det är viktigt att du kalibrerar din personvåg regelbundet för att säkerställa att den visar korrekt vikt. Kalibreringsinstruktioner finns i bruksanvisningen som följer med personvågen. Det kan vara en god idé att kalibrera din personvåg var sjätte månad eller när du märker att vågen inte visar korrekt vikt.

Varför visar min personvåg olika resultat vid olika tillfällen på dagen?

Din vikt kan variera under dagen beroende på olika faktorer, som till exempel hur mycket mat och dryck du har intagit, hur mycket du har tränat och din menstruationscykel om du är kvinna. För att få en mer exakt vikt är det bäst att väga sig vid samma tidpunkt varje dag, helst på morgonen innan du har ätit eller druckit något.

Vad är skillnaden mellan en mekanisk och en digital personvåg?

En mekanisk personvåg fungerar med en fjäder och visar vikten på en skala som du läser av manuellt. En digital personvåg använder istället en elektronisk sensor och visar vikten på en display. En digital personvåg kan vanligtvis också visa andra värden som kroppsfett, muskelmassa och BMI, medan en mekanisk personvåg endast visar vikt.