Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Spegel

Golvspegel

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

En golvspegel är en av de mest mångsidiga inredningsdetaljerna som du kan ha i ditt hem. Inte bara är golvspegeln perfekt för att kontrollera din outfit, men det är också ett fantastiskt sätt att öppna upp och lätta upp ett rum. Välj en stor golvspegel för att skapa en illusion av mer utrymme och för att dra till sig ljus. Med ett brett utbud av stilar, storlekar och material kan du hitta en spegel som både passar dina behov och matchar din inredningsstil hos oss på Chilli.

Golvspegeln - mer än bara en spegel

Vad är en golvspegel?

En golvspegel är en stor spegel som står på golvet och som ofta används som en helfigursspegel för att se helheten av sin outfit. Det finns olika modeller av golvspeglar, från minimalistiska ramar till mer dekorativa ramar, och de kan vara tillverkade av olika material som trä, metall eller plast.

Vilken storlek ska jag välja på min golvspegel?

Vilken storlek på din golvspegel som är lämplig beror på ditt syfte och den plats där du vill placera spegeln. För att använda spegeln som helfigursspegel behöver du en spegel som är tillräckligt stor, minst 140-150 cm hög. För att använda spegeln mer som en dekorativ detalj kan du välja en mindre storlek som passar bättre i rummet.

Kan en golvspegel användas som inredningsdetalj i rummet?

Absolut! En golvspegel kan fungera som en dekorativ detalj i ett rum genom att öppna upp och lätta upp rummet, reflektera ljus och skapa en illusion av mer utrymme. Det finns också golvspeglar med dekorativa ramar som kan passa in i alla typer av inredningsstilar.