Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Spegel

Spegel med belysning

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter
Gör morgonrutinen enklare med en spegel med belysning från Chilli. Vårt noga utvalda sortiment av speglar med integrerad belysning finns i flera modeller och storlekar så att du hittar en för just dina behov. Välj bland olika former, storlekar och belysningstyper för att hitta den perfekta spegeln för ditt sovrum, badrum eller hall. En spegel med belysning ger inte bara en praktisk ljuskälla utan också en inredningsdetalj som förhöjer din interiör. Utforska vårt utbud på Chilli och hitta din nya spegel med belysning.

Kan jag använda en spegel med belysning i badrummet?

Absolut, det finns speglar med belysning designade specifikt för badrum. Kontrollera att den spegel du väljer är lämplig för fuktiga utrymmen och följer gällande säkerhetskrav för badrum.

Hur monterar jag en spegel med belysning på väggen?

Följ medföljande monteringsanvisningar för att säkert fästa din spegel med belysning på väggen. Det kan krävas en borr, skruvmejsel och vattenpass för korrekt installation. Tänk på att du också kan behöva koppla in belysningen till en strömkälla.

Finns det speglar med justerbar belysning?

Ja, vissa speglar med belysning har justerbara ljusinställningar, så att du kan anpassa ljusstyrkan och färgtemperaturen efter dina behov och önskemål.