Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Spegel

Sminkspegel

15 st produkter
Visar 15 av 15 produkter

Vill du ha den perfekta sminkningen varje dag? Då är en sminkspegel från Chilli precis vad du behöver! Vårt sortiment av sminkspeglar är designade för att ge dig den bästa belysningen och vinkeln för att enkelt skapa en professionell look i ditt eget hem. Med en sminkspegel från Chilli kan du vara säker på att du alltid kommer att ha möjligheten att skapa en perfekt sminkning.

Vilken typ av belysning är bäst i en sminkspegel?

En sminkspegel med LED-belysning ger det bästa ljuset för sminkning, eftersom det ger en jämn och naturlig belysning. LED-ljus är också mer energieffektivt och har en längre livslängd än traditionella glödlampor. Hos Chilli hittar du sminkspeglar med LED-belysning i olika storlekar och former.

Vad är skillnaden mellan en sminkspegel och en vanlig spegel?

En sminkspegel är designad för att ge optimal belysning och vinkel för sminkning och grooming, medan en vanlig spegel är mer allmän och används för att reflektera ljus och visa en helbild. Sminkspeglar har också ofta en förstoringsfunktion för att underlätta detaljer som ögonfransar och ögonbryn. Hos Chilli hittar du sminkspeglar som är perfekta för att skapa en perfekt sminkning.

Vilken storlek på sminkspegel behöver jag?

Storleken på din sminkspegel beror på dina behov och den plats du har tillgänglig. För att få en bra överblick över ansiktet och sminket rekommenderas en spegel med en diameter på minst 20 cm. Om du vill ha en sminkspegel som du kan ta med på resan, är en mindre spegel med förstoringsfunktion en bra idé. Chilli har sminkspeglar i olika storlekar och former för att passa alla behov.