Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Spegel

Helkroppsspegel

34 st produkter
Visar 24 av 34 produkter
12

En helkroppsspegel är en av de mest användbara och trendiga speglarna du kan pryda ditt hem med. Den ger dig möjlighet att se hela din outfit från topp till tå samtidigt som den skapar en illusion av ett större rum. På Chilli erbjuder vi ett brett utbud av helkroppsspeglar i olika stilar, från moderna och minimalistiska till mer traditionella och dekorativa alternativ. Oavsett om du föredrar en stående spegel eller en som kan monteras på väggen så har vi en helkroppsspegel som passar dina behov. Våra helkroppsspeglar finns i olika material och designer, som till exempel en golvspegel på fot eller lutande mot väggen, båda skapar en stilfull inredningsdetalj. En helkroppsspegel är ett utmärkt val för dig som söker en stor spegel. Många av våra helkroppsspeglar kan enkelt monteras på eller lutas mot väggen eller så väljer du en som står på ett stativ eller fot.

Hur stor helkroppsspegel ska jag köpa?

Hur stor helkroppsspegel du ska köpa beror på dina behov och utrymmet där du planerar att placera spegeln. För att hitta rätt storlek rekommenderar vi att du mäter utrymmet där du vill placera spegeln. En vanlig storlek på en helkroppsspegel är cirka 140-180 cm hög och 40-60 cm bred, men det finns också större och mindre storlekar att välja mellan.

Kan jag köpa en helkroppsspegel utan ram?

Ja, vi erbjuder helkroppsspeglar med olika typer av ramar eller utan. Du hittar allt från moderna till mer dekorativa alternativ, så att du kan hitta en helkroppsspegel som passar dig och din inredningsstil.

Kan jag använda en helkroppsspegel som en del av min inredning?

Absolut! En helkroppsspegel är en fantastisk inredningsdetalj som kan bidra till att skapa en mer öppen och luftig känsla i rummet. Välj en stor och elegant spegel för att skapa en dramatisk effekt eller flera mindre speglar för att skapa en mer subtil touch.