Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Spegel

Väggspeglar

698 st produkter
Visar 24 av 698 produkter
1
...
30

Upplev den magiska förvandlingen väggspeglar kan ge ditt hem! Våra snygga och funktionella speglar erbjuder en mångsidig lösning för alla dina inredningsbehov. Genom att reflektera ljus skapar väggspeglarna en känsla av rymd och ljusstyrka i rummet. Få ditt hem att kännas större och mer välkomnande, samtidigt som du adderar en stilfull touch. Välj bland en mängd olika former och stilar för att hitta den perfekta väggspegeln som passar din personlighet och smak. Låt spegeln bli en del av inredningen och en konversationstartare när du har gäster. Passa på nu och unna dig själv en vacker väggspegel från Chilli – du kommer inte att ångra dig!

Gör rummet luftigare med en väggspegel

Hur stor spegel ska man ha?

Valet av storlek på din väggspegel beror på flera faktorer, storleken på rummet är en bra utgångspunkt men även vad du ska använda väggspegeln till. I ett mindre rum är det oftast bäst att välja en mindre väggspegel för att inte överväldiga rummet, väljer du däremot en för liten spegel i ett för stort rum kan den se malplacerad ut. En lagom stor väggspegel kan göra att ett rum uppfattas som större och ljusare, vilket är ett litet knep du kan använda för att skapa mer rymd hemma.

Hur fäster man en spegel på väggen?

Det finns olika sätt att montera en väggspegel beroende på dess vikt och storlek. För mindre speglar kan du använda krok eller klammer för att fästa spegeln på väggen. För större och tyngre speglar kan det vara bäst att använda en spegelhängare som är fäst på väggen med skruvar och pluggar. Se till att följa tillverkarens instruktioner för korrekt montering. Var också noga med att använda rätt skruvar och verktyg för materialet i din vägg för att undvika att väggspegeln trillar ner eller väggen går sönder.

Kan jag använda min väggspegel som helkroppsspegel?

Ja, våra väggspeglar på Chilli finns i många olika storlekar, inklusive väggspeglar i helkroppsspegel storlek. En stor spegel är perfekt för att kunna få en överblick över din outfit, dina träningsresultat eller bara som en intressant inredningsdetalj.