Textilier för ett stilfullt hem

9095Produkter
Våra bästa deals
Populära filter:
Sortera på

Textilier tillför inte bara mysfaktor i ditt hem utan har även en ljuddämpande effekt. Bland våra hemtextilier finner du stilfulla prydnadskuddar, plädar, gardiner och lakan som kan tillföra det där lilla extra i hemmet. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud på Chilli för att du ska kunna hitta sådant som är trendigt och aktuellt. Vi har även ett brett sortiment för att du ska kunna hitta textilier till ditt hem vare sig du är ute efter shabby chic, grafiska tryck och kontraster eller minimalistisk och stilren stil. 

Textilier för alla smaker

Gillar du att exprimentera med inredningen eller är du en sådan person som tycker om att anpassa hemmet efter säsong? Då vet du kanske också att ett effektivt sätt att variera sin inredning är med hjälp av textilier - det behöver inte kosta en förmögenhet och det är lätt att byta ut och byta tillbaka. Tycker du inte särskilt mycket om att göra om hemma kan du ändå med hjälp av små textil-medel lyfta inredningen till en ny nivå. Testa exempelvis att byta färg på sänglakananen och voila! Du får ett helt nytt sovrum utan att egentligen har påbörjat ett nytt inredningsprojekt (jag menar, du byter ändå sänglakanen då och då). 

Vi har textilier i olika former och stilar. Vi har även textilier som kan fånga upp det du eftersträvar beroende på säsong. Titta in på Chilli och hitta hemtextilier för ditt hem och din sinnesstämning. 

Filter
Sortera på Populärast
Funktion
Stil
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Utseende
Motiv
Serie
Form
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa deals
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bäddmått
Leverans inom 2-6 vardagar