categoryTopBlock
Textil

Kökstextil

179st produkter
Kampanj

Förutom att kökstextilier är praktiska skapar du även en personlig stil i ditt kök med olika textilier. Genom att välja textilier i färg eller mönster som du tycker om, gör du tiden i köket mer inspirerande och kreativt. Bläddra bland vackra kökstextilier och beställ hem det som du tycker bäst om.

Vanliga frågor och svar

Vilka textilier till köket kan jag köpa hos Chilli?

Hos Chilli kan du hitta ett brett utbud av vackra textilier till köket. Bläddra bland dukar, kökshanddukar, löpare och tabletter. Höj mysfaktorn i köket med hjälp av härliga kökstextilier.

Vilka kökstextilier behöver jag i mitt kök?

Alla kök behöver en uppsättning av kökshanddukar. Med handdukar kan du både torka händer, disk och köksbänken. Med andra ord har kökshanddukar många användningsområden. Det är även bra att ha en uppsättning grytunderlägg och grytvantar som håller dig skyddad mot varma föremål. Bläddra bland olika material och beställ det som passar dig och ditt kök bäst.

Vilken färg ska jag ha på mina kökstextilier?

Välj den färg som passar bäst in i ditt kök och som du tycker är snyggast. Beställ gärna textilier i olika färger och matcha efter tycke och smak. Hos oss på Chilli kan du bläddra bland en mängd olika färger på handdukar, löpare och dukar.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj