Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordsben

Industriella bordsben

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Industriella bordsben har blivit allt mer populära i modern inredning. Dessa robusta och slitstarka ben ger en industriell och rå känsla till ett bord. De är tillverkade av material som stål, järn eller gjutjärn och kan kombineras med olika typer av bordsskivor, som trä eller glas. Industriella bordsben finns i olika storlekar och former, från enkla raka ben till mer komplexa designade ben. De kan användas både i hemmet och på kontoret, och ger en modern touch till rummet. Med sin eleganta design och höga kvalitet har industriella bordsben blivit ett populärt val bland inredningsentusiaster.

Vanliga frågor om Industriella bordsben

 • Hur långt in ska industriella bordsben sitta?

  Det beror på bordsbenens storlek och konstruktion samt på bordets material och tjocklek. Generellt sett bör bordsbenen sitta minst 10 cm in från hörnen på bordet för att ge stabilitet och för att undvika att de sticker ut för mycket. Det är också viktigt att bordsbenen sitter plant och stadigt på golvet för att undvika att bordet välter eller gungar.
 • Vad kännetecknar industriella bordsben?

  Industriella bordsben kännetecknas ofta av en robust och rå stil, med användning av material som järn, stål och trä. De kan ha en enkel och minimalistisk design eller vara mer dekorativa med detaljer som nitar och svetsningar. De är vanligtvis tillverkade för att tåla mycket vikt och användning.
 • Finns det olika färger tillgängliga för industriella bordsben?

  Ja, det finns olika färger tillgängliga för industriella bordsben. Vanliga färger inkluderar svart, vit, grå och olika metalliska färger som silver och koppar.
 • Vilka är fördelarna med industriella bordsben?

  Fördelarna med industriella bordsben är att de är robusta, hållbara och ger ett rustikt utseende till ditt möbelprojekt. De är vanligtvis tillverkade av metall och har en stark konstruktion som gör dem lämpliga för tunga möbler. Dessutom är de lätt att matcha med olika typer av bordsskivor och passar bra i både moderna och traditionella inredningsstilar.
 • Vilka typer av bordsskivor eller material kan kombineras med industriella bordsben?

  Industriella bordsben kan kombineras med olika typer av bordsskivor eller material, inklusive trä-, sten-, glas- och metallskivor. Det är viktigt att välja en skiva som är tillräckligt stabil och hållbar för att matcha bordsbenens robusta utseende och konstruktion. Det är också viktigt att ta hänsyn till skivans storlek och form för att säkerställa att den passar bra med bordsbenen.