Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordsben

Bordsben i trä

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Bordsben gjorda av trä är en populär möbelkomponent som finns i många olika stilar och utföranden. Trä är ett hållbart och starkt material som kan ge en rustik och naturlig känsla till ditt hem. Olika träslag kan ge olika utseenden och egenskaper till dina bordsben, till exempel ek, valnöt eller björk. Förutom att vara estetiskt tilltalande, är trämöbler också miljövänliga eftersom trä är en förnybar resurs. Om du vill ha en unik touch till ditt hem, kan du överväga att välja bordsben av trä för att skapa en personlig och inbjudande atmosfär.

Vanliga frågor om Bordsben trä

  • Vilka är fördelarna med bordsben i trä?

    Fördelarna med bordsben i trä är att de är starka, stabila och hållbara. Trä är också ett naturligt material som ger en varm och inbjudande känsla i hemmet. Dessutom kan träbordsben enkelt målas eller färgas för att matcha eller kontrastera med resten av möbeln eller inredningen.
  • Vad har bordsben i trä för stilistiska egenskaper?

    Bordsben i trä kan ha olika stilistiska egenskaper beroende på träslag, form och design. Generellt sett ger trä en varm och naturlig känsla till möbeln. Beroende på vilket träslag som används kan bordsbenen ha olika färger, ådringar och texturer. En del träslag är mer knotiga medan andra är jämnare i ytan. Formen och designen på bordsbenen kan också påverka stilistiken. T.ex. kan raka och enkla bordsben ge ett minimalistiskt intryck medan snidade och böjda bordsben kan ge en mer traditionell och detaljrik stil.
  • Hur tåliga är bordsben i trä?

    Tåligheten hos bordsben i trä beror på träslaget och dimensionerna på benen. Generellt sett är bordsben i massivt trä som är tjockare och bredare mer tåliga än tunna och smala ben eller ben i lättare träslag. En annan faktor som påverkar tåligheten är användning och skötsel av möbeln. För att förlänga livslängden hos bordsben i trä är det viktigt att undvika fukt och exponering för direkt solljus samt att regelbundet rengöra och underhålla möbeln.