Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sänggavel

Sänggavel i trä och huvudgavel i trä

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Tidlöst med en sänggavel i trä

Upptäck vårt breda sortiment av sänggavlar och huvudgavlar i trä på Chilli.se. Vi har samlat ett imponerande urval av trä-sänggavlar i olika stilar och färger för att komplettera alla typer av inredningar. En trä-sänggavel, eller huvudgavel, ger ditt sovrum en tidlös och elegant atmosfär samtidigt som den bidrar till en bekväm sovmiljö. Utforska vårt utbud av massivt trä och träfanér sänggavlar för att hitta den perfekta lösningen för din säng.

Vanliga frågor och svar om sänggavel trä

  • Vilka typer av trä kan jag hitta i ert sortiment av sänggavlar och huvudgavlar i trä?

    Vi har sänggavlar och huvudgavlar i trä i en mängd olika material, inklusive massivt trä som ek, valnöt och furu samt träfanér i olika färger och finishar. Våra trä-sänggavlar finns i såväl moderna som klassiska stilar, vilket gör det enkelt att hitta en sänggavel eller huvudgavel som passar just ditt sovrum och din personliga stil.
  • Varför ska jag välja en sänggavel eller huvudgavel i trä?

    En sänggavel eller huvudgavel i trä är ett utmärkt val på grund av dess hållbarhet, estetik och tidlösa design. Trä är ett naturmaterial som åldras vackert och skapar en varm atmosfär i ditt sovrum. Dessutom är trä-sänggavlar och huvudgavlar lätta att matcha med andra trä-möbler och inredningsdetaljer, vilket gör dem till en flexibel och praktisk lösning för ditt sovrum.
  • Hur tar jag hand om min trä-sänggavel eller huvudgavel för att den ska hålla länge?

    För att vårda din sänggavel eller huvudgavel i trä rekommenderar vi att du regelbundet dammar av den med en mjuk trasa och vid behov torkar av den med en fuktig trasa. För massivt trä och träfanér kan det vara lämpligt att använda möbelpolish eller vax för att bevara träets lyster och skydda ytan. Kontrollera alltid tillverkarens vårdanvisningar för specifika rekommendationer för din sänggavel eller huvudgavel.