Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Pall & puff

Fotpallar

617 st produkter
Visar 24 av 617 produkter
1
...
26

Populära filtreringar

Efter en lång dag är det alltid skönt att glida ner i soffan och vila dina fötter på en snygg och bekväm fotpall. Oavsett vilken stil du föredrar hittar du med all säkerhet din nya fotpall här hos oss på Chilli. Bläddra bland vårt sortiment och beställ din nya fotpall billigt online.

Vanliga frågor och svar om fotpallar

  • Vilka olika modeller på fotpall erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du fotpallar i många olika modeller som passar alla hem. Du hittar allt ifrån liten fotpall som du enkelt kan flytta runt och placera efter behov, till större fotpall med förvaring. Vi erbjuder även fotpallar i olika höjder så du enkelt ska kunna matcha höjden på din soffa eller fåtölj. Självklart hittar du även fotpallar i olika former såsom kvadratisk och rund fotpall. Vi har med andra ord något för alla.
  • Hur inreder jag med en fotpall?

    Hur du väljer att inreda med fotpall bestämmer du själv. Vissa väljer att placera sin fotpall som en förlängning av soffan eller fåtöljen, medan andra föredrar att ha sin fotpall som en snygg inredningsdetalj. Vilken färg eller material du väljer är också upp till dig. Det är snygg att matcha färgen på din soffa men det är heller aldrig fel att bryta av med färg, kanske en fotpall i grönt eller rosa? En fotpall i läder eller skinn bryter snyggt av ljusa kontraster.
  • Hur kan jag känna mig trygg när jag köper fotpall billigt online?

    Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig nöjd och trygg med ditt nya köp. Vi erbjuder därför 365 dagars öppet köp, så du som kund enkelt ska kunna fundera hemma om det är rätt fotpall för dig. Skulle du ha fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, Vill du bli ännu mer säker på ditt nya köp kan du besöka någon av våra butiker där vi har ett urval av, men inte alla, våra fotpallar.