Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Pall & puff

Pall i trä, björk och furu

92 st produkter
Visar 24 av 92 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Träpallar är en vanlig typ av pall som används i många olika sammanhang. De kan ha olika storlekar och former beroende på dess användningsområde. Populära användningsområden för träpall är som sittplatser i trädgårdar och parker, samt som dekoration i hemmet. Träpallar är en hållbar och miljövänlig lösning eftersom de kan återanvändas och återvinnas när de inte längre behövs.

Vanliga frågor om Pall trä

Hur kan jag använda en pall i trä?

Du kan använda en pall i trä på många sätt. Här är några exempel:

  • Som extra sittplats runt matbordet eller i vardagsrummet.
  • Som avlastningsbord bredvid soffan eller fåtöljen.
  • Som nattduksbord bredvid sängen.
  • Som fotpall för att vila fötterna på.
  • Som dekoration genom att stapla flera pinnar på varandra och använda dem som en blomsterställning eller för att visa upp andra föremål.

Vilka är fördelarna med pall i trä?

Träpallar är robusta och har hög hållbarhet, vilket gör dem idealiska för tyngre belastningar. De är också lätta att reparera vid skador och kan återanvändas flera gånger. Träpallar är också miljövänliga eftersom de är biologiskt nedbrytbara och kan återvinnas eller komposteras när de inte längre är användbara.

Hur tålig är en pall i trä?

Det beror på vilken typ av trä som används och hur väl pallen har behandlats och underhållits. Generellt sett kan träpallar vara ganska tåliga och klara av tung belastning, men de kan också vara känsliga för fukt och skador om de inte sköts på rätt sätt. Det är viktigt att regelbundet inspektera och underhålla träpallar för att förlänga deras livslängd och säkerställa att de fortsatt är säkra att använda.