Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fotpallar

Fotpall i skinn och läder

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Letar du efter en fotpall i skinn eller skinnimitation som både är snygg och bekväm att sitta på? Då har du kommit rätt! Hos Chilli hittar du ett brett utbud av fotpallar i hög kvalitet och med stilrena designs. Våra fotpallar i skinn eller läder är en perfekt kombination av funktion och estetik, och de passar perfekt till vilken inredning som helst.

 • Hur bra är kvaliteten på skinnimitationen som används på vissa av Chillis fotpallar?

  Generellt sett har modern skinnimitation en mycket hög kvalitet och kan vara svår att skilja från äkta läder. Vissa skinnimitationer kan till och med ha bättre egenskaper än läder, som att vara mer slitstark och lättskött. För oss på Chilli är det viktigt att välja en högkvalitativ skinnimitation för att våra kunder ska kunna få en så bra fotpall i läderutseende som möjligt.
 • Finns det någon risk att skinnimitationen på fotpallar flagnar eller spricker med tiden?

  Chilli är måna om att fotpallen i skinnimitation vi säljer är av hög kvalitet. Om fotpallen sköts på rätt sätt finns det ingen risk att skinnimitationen flagnar eller spricker med tiden. Modern skinnimitation är tillverkad för att vara hållbar och motståndskraftig mot slitage, så länge den behandlas på rätt sätt.
 • Hur väljer jag rätt storlek på min fotpall i skinn eller läder?

  Storleken på din fotpall i skinn eller läder beror på hur du planerar att använda den. Om du tänker använda den som extra sittplats kan en större fotpall vara bättre, medan en mindre fotpall kan vara lämpligare som ett dekorativt tillbehör. Tänk också på hur den kommer att passa in i ditt befintliga möblemang.
 • Kan jag använda en fotpall i skinnimmitation som en extra sittplats?

  Ja, en fotpall i skinn kan också användas som en extra sittplats när du har gäster eller behöver fler platser att sitta på. Chillis fotpallar i skinn har en stabil konstruktion och kan tåla en viss vikt.