categoryTopBlock
Barnsäng

Våningssäng barn

79st produkter

Våningssängar billigt online hos Chilli

Är våningssängar bara till för barn?

Våningssängar kan användas av alla och kan vara ett smart sätt att skapa fler sovplatser i utrymmen med begränsad plats, till exempel i gästrummet eller i sommarstugan. Vi på Chilli har flera våningssängar med bredare underslaf (upp till 140 cm i bredd) för möjlighet till fler liggplatser eller för extra komfort. Våningssängar kan också ge mer plats till förvaring och det finns sängar med inkluderade förvaringsmöjligheter både undertill eller på sidorna. Det finns också våningssängar med en utdragbar underdel som möjliggör större förvaringsmöjligheter när sängen inte används.

Ska jag välja en loftsäng eller våningssäng till mitt barn?

Tänk efter vad du och barnet har för önskemål och behov. En våningssäng ger möjlighet till en extra sängplats om barnet har en kompis på besök som ska sova över. Underdelen kan på dagtid enkelt göras om till en mysig soffa med några kuddar. En loftsäng frigör istället golvyta till en mysig läshörna, en pysselhörna eller till en lugn och skön vrå att göra läxor i. Ditt barn har säkert flera idéer om vad utrymmet kan användas till!

Ingår det madrasser till våningssängarna och loftsängarna?

Vanligtvis ingår inte madrass och textilier om detta inte anges i produktbeskrivningen. Sängarna har ofta standardmått vilket gör det enkelt att hitta en passande madrass efter dina önskemål.

Har ni våningssängar med rutschkana?

Jajamen! Många barn älskar denna detalj och en extra skjuts kan göra morgonrutinen skojigare. Våningssängar kan inspirera barns fantasier och uppmuntra till lekar som gör läggningen och uppvaknandet till spännande äventyr!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Sängtyp
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar