Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 24 av 129 produkter
1
...
6

Redskap är en viktigt del av köket för att underlätta din matlagning. Våra köksredskap passar alla, oavsett om du är en novis eller mästerkock. Utforska vårt stora sortiment och beställ de redskap som bäst passar dig och ditt kök.

Köksredskap för alla tillfällen

  • Vilka köksredskap behöver jag?

    Om du som person älskar att spendera tid i köket erbjuder vi många köksredskap som är värda att investera i. Hos Chilli hittar du allt ifrån riskokare, airfryer, fritöser, juicemaskiner och mycket mer.
  • Hur inreder jag med köksredskap?

    Hur du ska inreda beror lite på storleken på ditt kök samt vilka redskap du är ute efter. En mixer kan med all fördel stå framme, det är inte bara snyggt utan också väldigt praktisk. Kaffemaskiner är också praktiskt att ha framme, då får du morgonkoppen snabbt och smidigt. Andra redskap som riskokare, matberedare och våffeljärn är sådant som brukar förvaras undangömt. De tar oftast upp onödig plats om du har de stående framme.
  • Vilka köksredskap är bäst att ha i köket?

    Du kan aldrig ha för många redskap i köket. Allt som gör det enklare för dig att baka och laga mat är värt att investera i. Dessutom sätter köksredskap stilen i köket och du kan enkelt skapa snygga inredningsdetaljer.