Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 24 av 75 produkter
1
...
4

Nyckeln till ett organiserat kök är förvaring. Med hjälp av burkar kan du skapa ordning i skafferiet, köket eller i andra rum i hemmet. De burkar Chilli erbjuder kommer i flera olika material, former och varianter och kan ha många olika användningsområden. Kanske är du ute efter en glasburk till hemmagjord sylt eller marmelad, eller varför inte snygga burkar till tvättmedel eller dina torrvaror i skafferiet? Oavsett vilken slags burk som du är ute efter hittar du flera olika hos oss på Chilli. Utforska sortimentet av burk och flaska och klicka hem det du behöver billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad kan jag använda burkar till?

    Förvaring är A och O när det kommer till ett organiserat hem. Burkar fungerar utmärkt när du vill förvara och organisera, speciellt i köket. Skapa ordning och reda i ditt skafferi med hjälp av praktiska förvaringsburkar i glas, plast eller plåt. En burk kan fylla flera olika syften. Glasburkar fungerar lika bra som syltburk eller kakburk som till att förvara tvättmedel. En plåtburk kan du med fördel använda till förvaring av te eller som kaffeburk för att bevara aromen. Eftersom vi har både stora och små burkar kan du organisera ditt kylskåp eller kök och förvara allt från grönsaker, spaghetti och diskmedelstabletter på ett snyggt och överskådligt sätt. Du kan även använda burkar till förvaring av småsaker i barnrummet eller badrummet.
  • Vad ska jag tänka på när jag ska köpa burkar och flaskor?

    Fundera på hur du ska använda förvaringsburken. Behöver du småförvaring i badrummet eller är det lättöverskådlig organisation i kylskåpet som är prio? Vissa torr- och råvaror mår bra av att förvaras i en förvaringsburk med lock, gärna lufttätt, för att bevara smak och arom. Ska burken stå framme, på till exempel köksbänken, kan det vara bra att veta att vissa torrvaror helst ska stå mörkt och svalt. Då kan en plåtburk vara lösningen. Om du ska organisera skafferi eller kylskåp vill du kanske köpa förvaringsburkar i set med burkar i olika storlekar. Ska burkarna vara snygga och dekorativa erbjuder vi även glasburkar med trälock, som är riktigt snygga till förvaring torrvaror.
  • Vilket material ska jag välja på mina burkar och flaskor?

    När du ska köpa burkar beror materialvalet på burkens syfte. Glasburkar och transparenta plastburkar fungerar toppen när du vill ha överskådlig förvaring och hitta det du letar efter snabbt och enkelt. Plåtburkar fungerar toppen till kaffe eller te och får gärna stå framme som en snygg inredningsdetalj i köket. Lufttäta burkar håller borta fukt och gör att kex och kakor håller sig fräscha längre. Om du är sugen på att konservera, grodda, fermentera och lägga in grönsaker är det en konserveringsburk du ska leta efter. Det är ofta en glasburk med lock. Vi har även syltburkar och flaskor i olika storlekar så att du kan ta hand om alla de goda bären från sommaren och njuta av under vintermånaderna.