Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Kökstextil

Köksmatta & plastmatta kök

98 st produkter
Visar 24 av 98 produkter
1
...
5

På Chilli hittar du plastmattor kök i olika färger, mönster och storlekar som passar perfekt för att komplettera ditt kök. En plastmatta i köket kan vara ett utmärkt val för att skydda golvet i köket från smuts och spill samtidigt som det ser mer inrett ut. Oavsett om du söker efter en enkel och praktisk köksmatta eller en dekorativ matta som uttrycker din personliga stil, finns det ett brett utbud av köksmatta plast att välja mellan på Chilli.

Är en plastmatta ett bra val i köket?

Ja, en plastmatta kan vara ett utmärkt val i köket då den är lättskött och tål vatten och spill. Det är också en praktisk lösning för att skydda golvet från repor och skador från tappade köksprylar, köksstolar och andra möbler. På Chilli hittar du plastmatta kök i olika stilar, färger och former som kan passa din köksinredning och stil.

Kan jag använda en köksmatta plast på andra platser än i köket?

Absolut, en köksmatta i plast kan användas på andra platser i ditt hem där det kan finnas risk för spill och smuts. Du kan använda den i exempelvis tvättstugan, på uteplatsen eller balkongen, i garaget eller i andra utrymmen där du vill skydda golvet och ha en enkel att rengöra yta.

Kan en plastmatta glida runt på golvet?

Ja, en plastmatta kök kan ibland glida runt på golvet om den inte har en halkfri undersida. Det är viktigt att välja en köksmatta i plast med en halkfri undersida eller att använda en halkfri matta under för att förhindra att den glider runt på golvet.