Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Kökstextil

Kökshanddukar

18 st produkter
Visar 18 av 18 produkter

En kökshandduk är en vanlig föremål i de flesta kök runt om i världen. Den används främst för att torka händerna eller disken i köket. Kökshanddukar är vanligtvis tillverkade av bomull eller linne och är utformade för att vara absorberande och hållbara. De kommer i olika färger och mönster för att passa olika köksinredningar och stilar. En kökshandduk är en praktisk och funktionell tillbehör som hjälper till att hålla köket rent och ordnat samtidigt som den ger en touch av stil och personlighet.

Vanliga frågor om Kökshandduk

Hur ofta ska man byta kökshandduk?

Det rekommenderas att man byter kökshanddukar regelbundet, helst varje dag eller åtminstone varannan dag. Eftersom kökshanddukar används för att torka av händer, diska och rengöra ytor kan de snabbt bli smutsiga och innehåller lätt bakterier. Genom att byta handduk regelbundet minskar du risken för spridning av bakterier och bibehåller en god hygien i köket.

Vilket material är vanligast för kökshanddukar?

Det vanligaste materialet för kökshanddukar är bomull. Bomullshanddukar är mycket absorberande och torkar snabbt, vilket gör dem idealiska för att torka händer eller köksredskap i köket. De är också lätta att tvätta och underhålla. Andra material som också används för kökshanddukar inkluderar linne och mikrofiber.

Hur stor är en kökshandduk?

En kökshandduk kan ha olika storlekar, men vanligtvis brukar den vara runt 50x70 centimeter. Detta är en vanlig storlek som passar bra för att torka händer, diska eller använda i köket för att torka av ytor.