Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Parasollfot

Parasollfot plast

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

En parasollfot i plast är en praktisk och mångsidig lösning för att hålla ditt parasoll på plats och skapa skugga där du behöver det. Tillverkad av hållbart plastmaterial, erbjuder den en lätt och enkel hanterbarhet samtidigt som den ger tillräcklig stabilitet för ditt parasoll. Parasollfötter i plast finns i olika designer och färger, vilket ger dig möjligheten att anpassa dem till din utomhusinredning på ett lekfullt och funktionellt sätt. Upptäck fördelarna med en parasollfot i plast och njut av sköna sommardagar i skuggan.

Frågor om parasollfot i plast

Vad är fördelen med en parasollfot i plast?

En parasollfot i plast är lätt och enkel att hantera, vilket gör den bekväm att flytta runt efter behov. Den finns också i olika färger och stilar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din utomhusinredning.

Kan jag använda en plast parasollfot på olika underlag?

Ja, många plast parasollfötter är utformade för att fungera på olika underlag, inklusive gräs, betong och trä. Se till att följa tillverkarens anvisningar för bästa säkerhet.

Hur rengör jag en parasollfot i plast?

För att rengöra en parasollfot i plast kan du använda en mild tvållösning och en trasa eller svamp. Undvik starka rengöringsmedel som kan skada plasten eller bleka färgen.