Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Parasollfot

Parasollfot sten

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

En parasollfot i sten är ett snyggt alternativ för att hålla ditt parasoll på plats och få det att stå stadigt. Stenens tygnd ger stabilitet och förhindrar att ditt parasoll välter eller skadas vid stark vind. Välj en tillräckligt tung fot som passar parasollets storlek. Vissa parasollfötter i sten har hjul för enkel förflyttning och optimal skugga efter solens position på himlen. På Chilli hittar du parasollfötter i sten i olika vikter och diametrar, som kan anpassas för olika parasoll. Mät parasollets diameter för att säkerställa rätt passform och slipp onödiga returer.

Frågor och svar om parasollfot i sten

Vad är fördelen med en parasollfot i sten?

En parasollfot i sten erbjuder naturlig skönhet och stor stabilitet tack vare stenens vikt. Den ger också en stilren och klassisk känsla som för tankarna till en avkopplande plats vid havet.

Vilka typer av sten används oftast för parasollfötter?

Granit och betong är vanliga material för parasollfötter i sten. Dessa material är hållbara och tåliga nog att hålla parasollet på plats även under vindiga förhållanden.

Hur påverkar vädret en parasollfot i sten?

Sten är tåligt mot utomhusförhållanden och påverkas minimalt av regn eller sol. Därför är en parasollfot i sten en utomordentlig investering eftersom du kan ha den i många år framöver.