Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Inspiration & inreda balkong

Söker du inspiration på hur du ska inreda din balkong? Vi har djupdykt ner i olika stilar och designs och kommer med tips på vad som kan vara bra att tänka på när du sätter igång med ditt balkongprojekt. Följ med oss!
12/13/2023
Dela artikel

Inspiration till din balkong

Vi hjälper dig skapa en oas att trivas i på din balkong. En balkong är en förlängning av hemmet, ett guldkorn och ett sätt att komma ut för dig som bor i lägenhet. Oavsett om din balkong är stor eller liten, inglasad eller öppen, finns det obegränsade möjligheter att sätta din prägel och spegla din stil. Få inspiration och inred en mysig balkong med inredning oh balkongmöbler ur vårt breda sortiment.


CafésetLoungemöblerInsynsskyddUtemattor

Inredning till en mysig balkong

Att inreda sin balkong är mer än bara att placera några blommor och möbler; det är ett sätt att skapa en egen oas. Denna artikel kommer att ta dig igenom en resa av kreativa idéer för att förvandla din balkong till en förtrollande plats, oavsett om den är inglasad, utan tak, eller bara en liten yta att njuta av.

Överkast Daliyat 150x200 cm - Gul - Filt & pläd

Överkast Daliyat 150x200 cm

Gul
Pris939 kr
Utomhuskudde Panama 60x40 cm - Madison - Utomhuskuddar - Kudde utomhus

Utomhuskudde Panama 60x40 cm

Madison
Wow-pris!
Pris299 kr

Inspiration till balkongen

Utesäsongen börjar på balkongen! Vårfixa din balkong med mysig inredning och spendera timmar i ditt extra rum. Med hjälp av kvadratsmarta och vädertåliga möbler, växtlighet, textilier och belysning skapar du en plats att trivas på hela säsongen.

Inreda en inglasad balkong

En inglasad balkong erbjuder en unik möjlighet att skapa ett uterum som kan användas året runt. Här kan du välja en elegant matta som kompletterar din inredningsstil. Lägg till bekväma kuddar, filtar, och mjuka ljusslingor för att skapa en stämningsfull atmosfär.

Nyckeln till mysig inredning på din balkong

Att skapa en mysig balkong handlar om att välja rätt detaljer. Inred med bekväma sittkuddar, mjuka filtar, och kanske en hängmatta eller en schäslong för avkoppling. Plantera även grönska för att ge liv åt ditt utrymme och skapa en känsla av natur.

Balkong utan tak - Utnyttja det öppna utrymmet

För en balkong utan tak är det viktigt att välja väderbeständiga element. En matta som tål regn eller är tvättbar håller området mysigt och inbjudande även under fuktiga dagar. Använd ljusslingor längs balkongräcket för att skapa en magisk effekt och välj utemöbler som speglar din personliga smak.

Ljusslingor och levande ljus - Skapa en stjärnklar atmosfär

Ljusslingor är ett måste för varje balkong, och när de kombineras med levande ljus eller värmeljus, skapas en extra mysig och romantisk atmosfär. Placera ljusen i säkra lyktor eller ljusstakar för att undvika brandrisk, och njut av det lugna skenet på kvällarna.

Olika stilar för din balkong

Metropolitan Chic

En stil som kombinerar moderna och stilrena element. Tänk metallmöbler i geometriska former, glasdetaljer och strömlinjeformad belysning.

Kustnära charm på din balkong

Inspireras av havet med blå och vita toner, repdetaljer och rustika träelement.

Art Deco Revival

En återkomst till 20-talets glamour med djärva mönster, glänsande material och symmetriska former.

Zen Retreat

Skapa en lugn oas med enkelhet i fokus. Använd neutrala färger, naturliga material och minimalistiska möbler.

Skapa en avkopplande och trivsam balkong

Att inreda din balkong är ett spännande projekt som erbjuder en möjlighet att reflektera din personliga stil. Genom att blanda olika element som ljusslingor, väderbeständiga mattor för balkonger utan tak, och unika möbler, kan du skapa en plats som inte bara är vacker att titta på, men också en plats för avkoppling och njutning. Lägg till levande ljus för en extra dos av mysighet och romantik. Inspireras, var kreativ och framför allt, gör din balkong till en plats där du älskar att spendera tid.

Läs också!

Läs också!