Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Markiser

Sidomarkis

192 st produkter
Visar 24 av 192 produkter
1
...
8

En sidomarkis är en typ av markis som monteras på sidan av en byggnad istället för ovanpå eller framför ett fönster eller liknande. Den används främst för att skapa skugga och skydd mot solen på uteserveringar, balkonger eller fönster. Sidomarkiser kan vara manuella eller automatiska och kan justeras för att passa olika behov och väderförhållanden. De är tillverkade av en robust och väderbeständig duk som rullas ut och fästs i en kassett. Sidomarkiser är ett populärt val för att skapa en bekväm och skyddad utomhusmiljö.

Vanliga frågor om Sidomarkis

Vilka olika material och storlekar är vanliga för sidomarkiser?

Vanliga material för sidomarkiser inkluderar polyester, akryl och PVC. Dessa material är tåliga och väderbeständiga, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk. Storlekarna på sidomarkiser varierar beroende på tillverkare och modell, men de vanligaste storlekarna ligger mellan 1,5 och 3 meter i höjd och mellan 2 och 6 meter i bredd. Det är viktigt att välja rätt storlek och material baserat på dina specifika behov och önskemål.

Vilket användningsområde har en sidomarkis?

En sidomarkis används främst för att skapa skugga och skydd mot sol och vind på uteplatser, balkonger eller trädgårdar. Den kan också användas för att skapa avskildhet och integritet genom att skärma av från omgivningen. Sidomarkisen är flexibel och kan enkelt fällas ut eller in beroende på behov.